(Aanstaande) gedragsontwerpers opgelet,

Even snel een appje sturen achter het stuur? Financieel stress ervaren terwijl je eigenlijk best genoeg verdient? Weer fanatiek beginnen aan de sportschool voor een weekje of drie? Milieu staat eindelijk op onze agenda, en nu?  Heel wat initiatieven stranden omdat ze geen rekening houden met hoe mensen zich echt gedragen. Daarom doen organisaties beroep op SUE. We helpen ze succesvolle gedragsinterventies te maken op basis van gedragspsychologie. En wij zoeken nu versterking van ons team. Dus ben je geïnteresseerd, lees dan snel verder.

Wat zoeken we?

Bij SUE | Behavioural Design bundelen we de competenties van psychologen en ontwerpers om nèt die interventies te maken die de samenleving vandaag nodig heeft. Het is fijn om te zien dat tegenwoordig het inzetten van gedragsontwerpers een algemeen erkend onderdeel van slimme oplossingen is geworden. En waar de vraag naar Behavioural Design groeit, groeit SUE mee.

Wij zijn op zoek naar twee kanonnen van gedragsontwerpers; oftewel Behavioural Design Consultants met een creatief randje. Moet je daarvoor vandaag al een volleerd gedragsexpert zijn? Nee, we kunnen je een hoop leren. Maar om dit werk aan te kunnen moet je wel echt enthousiast worden van onderstaande bezigheden:

 • Kort, maar diepgaand gedragsonderzoek doen
 • Het ontcijferen van gedrag; analytische denken
 • Het bloot leggen van uitdagingen en kansen
 • Slimme ideeën ontwikkelen die gedrag kunnen veranderen
 • Ideeën razendsnel vertalen in concrete prototypes
 • Alles wat we geleerd hebben samenbrengen tot een meeslepende eindpresentatie
 • Nauw samenwerken met verschillende expertises vanuit klantzijde om je klant groter te maken

 

Wie zoeken we?

We hebben iemand nodig met een flinke dosis empathie, naar de klant én naar de doelgroep. Je hebt oprecht interesse in mensen in hun gedrag. Je bent altijd op zoek naar hoe het beter kan maar durft ook gewoon te proberen, want het ergste wat je kan overkomen is een goede lading feedback (and champions eat feedback for breakfast).

Oh ja! Je Nederlands is vlekkeloos en je spreekt en schrijft ook een aardig woordje Engels. Kortom je hebt aanleg, of liever nog, ervaring in het uiteenzetten van een heldere analyse, strategie, bent comfortabel met het snel concreet vormgeven van een idee, bent techvaardig en hebt geen plankenkoorts. Verder kan je er niet tegen als er details niet kloppen.

Het is een absolute pré als je kan designen in programma’s als Adobe en Figma, zo niet dan wil je je daar graag in vastbijten. En ook mensen met kennis / ervaring in kwantitatief onderzoek spreken we graag, want daar willen we zelf nog in groeien. Een ander bijzonder maar relevant talent of andere unieke achtergrond? We zijn altijd nieuwsgierig naar mensen die een aanvulling zijn op wat we al in huis hebben (want we leren graag van onze collega’s).

 • Wat je mag verwachten van een baan bij SUE
 • Een gedreven team dat jou steunt en coacht
 • Dat je persoonlijk opleidt tot een gedragexpert en proces facilitator
 • Een grote variëteit aan opdrachten
 • Nationale & internationale opdrachtgevers
 • Een groeibedrijf met een warme sfeer, her en der een spontane borrel, potje pingpong en als het straks weer kan de mogelijkheid samen te ontbijten en lunchen

Interesse? Bezorg ons je CV en een korte introductie over jezelf (heb je een referentie van iemand die wij goed kennen, vergeet die dan zeker niet mee te sturen) en wie weet tot snel! Je kunt dit alles mailen naar yves@sueamsterdam.com

sue behavioural design
SUE Behavioural Design Consultancy
SUE certification
This site is registered on wpml.org as a development site.